Verstopping Dordrecht

Het kan zomaar gebeuren. Na jaren van intensief gebruik kan een verstopping in uw riolering optreden. Wat nu? Bij een verstopping in Dordrecht neemt u contact op met de Folstra B.V.. Wij beschikken over de modernste technieken om binnen zeer korte tijd uw verstopte afvoer of riool op te lossen. Wacht daarom niet met bellen en maak snel een afspraak. Wilt u een vervelende verstopping graag voorkomen? Dan kunt u ons ook inschakelen om een (preventieve) rioolreiniging uit te laten voeren.

Onze rioolservice is 24 uur per dag bereikbaar om alle soorten riolering, afvoeren en leidingen te ontstoppen, te reinigen en te repareren.

Verstopping Dordrecht snel opgelost

Een verstopte afvoer of riolering komt vrijwel altijd ongelegen en zorgt tevens voor de nodige overlast. De verstopping kan zich op diverse plekken in het huishouden voordoen, zoals in de badkamer, het toilet of de keukenafvoer. Gelukkig zijn veel (kleine) verstoppingen door uzelf op te lossen, maar komt u er toch niet uit, dan staan wij voor u klaar! Soms komt er meer werk achterweg. Maar ook voor een rioolreparatie of rioolrenovatie kunt u ons inschakelen.

Verstopping als onderdeel van onze service

Heeft u een verstopping of een ander probleem met uw riolering? Aarzel dan niet en bel direct met uw rioolbedrijf in Dordrecht. Omdat wij met camera inspectie werken, hoeven wij niet uw hele vloer open te breken en vinden we zelfs de meest verscholen complicaties.

Een verstopte afvoer verhelpen is voor ons slechts een kwestie van eenvoudigweg een klein cameraatje door de riolering voeren om te zien waar de verstopping of eventuele breuk zich bevindt. Deze doeltreffende methode beperkt de overlast in huis. Wanneer u wacht met het verhelpen van het probleem bestaat er een kans dat de verstopping zich kan ontwikkelen tot een rioollekkage. Dit gaat vaak gepaard met rioolvliegjes en een penetrante rioolstank.

Rioolverstopping verhelpen

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Schakel onze rioolservice in Dordrecht dan direct in. U kunt ons bellen op 010 - 600 11 78 en wij geven graag meer informatie over de aard van onze werkzaamheden en de verwachtingen die u mag hebben. Geen spoed maar wel graag contact met één van onze rioolspecialisten? Vul dan even ons contactformulier in.