Teamfoto Folstra B.V.

Riool ontstoppen

Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Dordrecht, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Riool ontstoppen Dordrecht

Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf bij een verstopt riool. Wacht niet te lang met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf, aangezien de schade anders alleen maar erger kan worden. Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de rioleringsbuizen.

Als uw afvoer, wc of gootsteen verstopt raakt, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Onze professionele specialisten zijn beschikbaar om u te helpen bij het oplossen van het probleem in Dordrecht en omgeving. Onze specialisten zijn gedreven om zo snel mogelijk bij u langs te komen en het probleem te verhelpen. Onze professionals zijn vakkundig, professioneel en hebben de klant altijd op nummer één staan.

Ontstoppen riool Dordrecht

Met onderstaande diensten helpt Folstra B.V. u graag in Dordrecht én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Dordrecht of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij Folstra B.V. op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Dordrecht. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

Folstra B.V.: de ervaren rioleur voor Dordrecht en omliggende gebieden bij een verstopte gootsteen!

Wc ontstoppen Dordrecht

Worstelt u met een verstopt toilet in Dordrecht en wilt u dit laten oplossen? Bij een verstopt toilet in Dordrecht is het altijd prettig als u kunt vertrouwen op het rioleringsbedrijf Folstra B.V.. Zij zullen snel en vakkundig uw wc ontstoppen. Het is altijd handig als het rioleringsbedrijf snel uw verstopte wc kan ontstoppen.

Wij beseffen dat dit als erg storend kan worden ervaren als u hier lang op moet wachten Voor het ontstoppen van uw wc gebruiken wij de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen, zodat u zo weinig mogelijk overlast ervaart. Bij elke verstopping vinden wij de oplossing voor u!

Afvoer ontstoppen Dordrecht

Is uw afvoer verstopt? Wij hebben de ervaring en kennis om dit probleem snel en efficiënt te verhelpen! Wacht niet te lang met het bellen van een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, anders kan de schade aanzienlijk worden. Ons ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om uw afvoer te ontstoppen en zorgt ervoor dat alles op een nette manier wordt afgehandeld.

Kosten riool ontstoppen

Niemand zit te wachten op een verstopt riool en de kosten die dit met zich meebrengt. Niet elke verstopping is hetzelfde, het ligt eraan hoe diep en erg de verstopping is, wat de kosten zullen zijn. Deze kunnen afwijken door de verschillende net genoemde aspecten. Neem daarom snel contact op met ons ontstoppingsbedrijf, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen verhelpen.

Verstopt riool Dordrecht

Indien het riool volledig verstopt is, kan het zijn dat de gemeente moet tussenkomen om de situatie op te lossen. Indien u op de hoogte bent van de locatie van het erfscheidingsputje, kunt u erin kijken om vast te stellen waar de verstopping zich bevindt. Als er nog water in het erfscheidingsputje zit, duidt dit hoogstwaarschijnlijk op een verstopping in het gemeentelijke riool.

Wanneer het putje echter geen water heeft, wijst dit erop dat de verstopping in uw eigen riolering zit. Als u merkt dat er een probleem is ontstaan in uw eigen riolering, staan wij tot uw dienst om de verstopping op te sporen en te verhelpen. Wanneer u geen actie onderneemt bij een verstopt riool, kunnen er meer problemen ontstaan, waaronder een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Wat zijn de mogelijkheden om zelf een rioolverstopping te verhelpen?

U kunt zelf uw riool ontstoppen met behulp van verschillende methodes. Verstoppingen kunnen worden voorkomen door zeefjes in de afvoeren te gebruiken en etensresten en haren uit de putjes te verwijderen – dit is van essentieel belang.

Als er toch een blokkade is ontstaan, zijn er twee manieren om het probleem zelf aan te pakken en op te lossen. Begin met het gebruik van een plopper om de verstopping los te krijgen als eerste stap. Mocht dit niet effectief zijn, probeer dan warm water met soda. Als dit ook niet de gewenste uitkomst biedt, dan raad ik u aan om een professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen om het verstopte riool voor u te verhelpen.

Wat zijn de tarieven voor het ontstoppen van uw riool?

Als u gebruik maakt van de diensten van een professioneel ontstoppingsbedrijf voor het ontstoppen van uw riool, worden hier kosten voor in rekening gebracht. Elke ontstopping brengt verschillende kosten met zich mee.

Ongeacht uw verstopt riool, aarzel niet om onze diensten te bellen voor snelle en deskundige hulp! Ons bedrijf is actief in Dordrecht en wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van verstoppingen. Wij staan klaar om uw afspraak te plannen, bel ons op 010 600 1178!

Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1178

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud