Rioolrenovatie Dordrecht

Uw riolering is onderhevig aan slijtage. Vroeg of laat zal er een (gedeeltelijke) rioolrenovatie nodig zijn. Elke dak moet uw riool liters afvalwater verwerken. Het gaat hier vaak helaas niet alleen om afvalwater. Vet- en etensresten, toiletpapier soms ook incontinentiemateriaal zijn allemaal zaken wat uw riool moet slikken. Hierdoor is er ook sprake van verhoogde kans op verstoppingen en rioollekkages.

Riool renoveren nodig?

Of uw riool aan renovatie toe is kan kan door middel van een rioolinspectie snel vastgesteld worden. Wellicht heeft u al gemerkt dat u vaker problemen met het riool heeft. Dit is een duidelijk aanwijzing dat er herstelwerkzaamheden nodig zijn. Maar het is niet altijd zo eenvoudig op te merken. Een groot deel van het riool kunt u niet zien doordat het in een spouwmuur of kruipruimte is weggewerkt. Het is dan ook lastig om bijvoorbeeld een rioollekkage te ontdekken. De rioolexperts van Folstra B.V. hebben de beschikking over een rioolcamera. Door een camera inspectie uit te voeren kan de staat van uw riool bepaald worden.

Met ruim 20 jaar aan ervaring weten ons rioolspecialisten precies waar ze op moeten letten tijdens een rioolinspectie. U kunt tevens meteen met de monteur op het scherm meekijken. Na afloop van een inspectie kunt u de gemaakte opname meekrijgen. Een rioolreiniging gaat altijd aan een inspectie vooraf. Een smerig riool is erg moeilijk te inspecteren.

Rioolrenovatie Dordrecht uitvoeren

Blijkt uit de inspectie dat het riool in slechte staat verkeert zal onze medewerker een (gedeeltelijke) rioolrenovatie voorstellen. Door de inspectie weten we precies welk deel of welke delen van uw riool aan vervanging toe zijn. Dit scheelt een hoop tijd en dus geld. Wij hebben de beschikking voer alle nodige materialen. Aangezien een rioolrenovatie een behoorlijke ingreep kan zijn is het fijn dat u na het herstelwerk niet met een open vloer of oprit zit. Wij laten alles weer netjes achter zoals het was. Dus ook het straatwerk nemen wij u uit handen.

Wilt u graag weten of uw riool nog jaren mee kan? Of heeft u juist het vermoeden dat deze gerenoveerd moet worden? Bel dan met de rioolspecialist in Dordrecht en omgeving. Folstra B.V. is uw specialist in de riooltechniek, dus ook voor een rioolrenovatie. U kunt ons bereiken op 010 - 600 11 78 of via ons online contactformulier. Bel meteen om een afspraak te maken.