Rioolinspectie Dordrecht

Wanneer u problemen met uw riolering heeft maar niet goed weet wat er speelt kunt u een rioolinspectie laten uitvoeren. Folstra B.V. is in Dordrecht en omgeving specialist in het opsporen van rioolproblemen. Of u nou te maken heeft met een verstopping, rioollekkage of rioolstank. Met moderne apparatuur weten wij het voor u op te sporen en natuurlijk te verhelpen.

Rioolinspectie Dordrecht methoden

Bij terugkerende problemen aan uw riolering is een inspectie van het riool aan te raden. Onze rioolexperts voeren zowel camera inspecties als rookdetecties uit. Elke methode heeft zo zijn voordelen. De meest gebruikte methode voor een rioolinspectie is toch wel de camera inspectie.

Camera inspectie

Met behulp van een camera inspectie kunnen wij zonder hak- en breekwerk in uw riolering kijken. Dit zetten wij zowel in om problemen op te sporen. Maar het kan ook goed ingezet worden om de staat van de riolering te bepalen. Als u bijvoorbeeld een woning op het hoog heeft om te kopen. Dan is het fijn om te weten dat u niet onverwachts met kosten voor een rioolrenovatie wordt geconfronteerd. Problemen die wij met behulp van een camera inspectie kunnen opsporen zijn zoals wij het noemen de zichtbare problemen. Hierbij moet u denken aan verstoppingen, rioolbreuken, rioolverzakkingen en bijvoorbeeld wortelgroei.

Rookdetectie

Dan heeft Folstra B.V. ook nog de beschikking over een rookgenerator. Deze zetten onze vakmannen in om de kleine gebreken aan het riool te detecteren. Wanneer u last heeft van rioolstank of rioolvliegjes en met een camera inspectie is niks te vinden, dan gaan wij over op een rookdetectie. Als uw riool niet geheel dicht is, wat natuurlijk wel zou moeten. Dan kunt u al snel last krijgen van rioolstank in uw woning. Zodra er ook maar een beetje lucht kan ontsnappen kunt u al te maken krijgen met een rioollucht. Deze kleine rioolproblemen kunnen wij met een camera niet zien. Hier komt de rookdetectie om de hoek.

Inspecteren riool Dordrecht contact

Een groot voordeel van een rioolinspectie is dat nauwkeurig de locatie van het probleem vastgesteld kan worden. Dit scheelt ons een hele hoop tijd en u onnodig hoge kosten. Er is geen hak- en breekwerk nodig. Als er problemen zijn met uw riool kunnen die altijd worden opgespoord. Heeft u een rioolinspectie nodig of wilt u hier graag meer over weten? Neem dan met onze vakmannen contact op. U kunt ons bellen op 010 - 600 11 78 en meteen een afspraak maken. Via ons online formulier kunt u ook met ons in contact komen.