Ontstoppen Dordrecht

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van uw wastafel, bad, douche of riool, onze rioolafdeling kan het ontstoppen. Onze vakkundige medewerkers kunnen met de modernste apparatuur elke verstopping in Dordrecht in korte tijd en efficiënt opsporen en ontstoppen.

Ontstoppen riolering Dordrecht

Wij zijn al lange tijd een begrip in Dordrecht en omstreken. Wij leveren kwalitatief zeer hoogstaand werk en wij beschikken over de beste vaklieden van Dordrecht. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, zodat wij u in geval van nood direct te hulp kunnen schieten. Wij zijn in de jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming en wij gebruiken de allerbeste materialen. Hiermee kunnen wij beschadigingen en breuken in uw riolering of waterleidingen snel voor u vinden zonder al te veel overlast.

Snelle service bij ontstoppen in Dordrecht

Het gebeurt nu eenmaal dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven. Daarnaast worden deze vaak beschadigd bij de vele werkzaamheden die in Dordrecht en omgeving plaatsvinden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, komen wij bij één telefoontje direct in actie om te ontstoppen. Omdat wij met camera inspectie werken gaat het ontstoppen zelf ook zeer snel. Zo heeft u minder overlast en het scheelt u uiteraard ook in de kosten.