Afvoer ontstoppen Dordrecht

Rioolproblemen kunnen zich op verschillende locaties voordoen en elk probleem vergt zijn eigen specifieke oplossing. Een opstopping in een afvoer vergt bijvoorbeeld een andere aanpak dan het reinigen van een hoofdriolering. Onze rioolservice in Dordrecht beschikt over de juiste kennis en materialen om elke verstopping in Dordrecht te ontstoppen, waaronder uw afvoer. Werkt uw afvoer in Dordrecht of omgeving niet meer naar behoren? Laat hier dan een specialist van ons loodgietersbedrijf naar kijken en indien nodig ontstoppen.

Ontstoppen afvoer: stappenplan doe-het-zelf

Met een gootsteenontstopper of door met de hand de sifon of zwanenhals te reinigen, kunt u zelf uw probleem met uw afvoer oplossen. Chemische middelen voor uw afvoer raden wij af om ze erg giftig zijn en slecht voor het milieu. Bovendien tasten ze de afvoer en het roestvrij staal van de spoelbak aan. Ziet u het niet zitten om zelf uw afvoer onder handen te nemen? Neem dan contact met uw rioolexpert in Dordrecht op.

Rioolleidingen samen met afvoer ontstoppen

Leidingen doen jarenlang hun werk totdat het water niet goed meer doorstroomt. Vaak begint het met geborrel en dan is het raak; de wc loopt niet meer door en de gootsteen blijft vol staan. Onze monteurs bieden in Dordrecht en in de buurt van Dordrecht graag de helpende hand. Wij bepalen per situatie welk ontstoppingsmateriaal er ingezet wordt. Soms kunnen wij met water ontstoppen, in andere situaties moet er mechanisch worden ontstopt. Maak snel een afspraak door te bellen met 010 - 600 11 78. Of maak gebruik van ons contactformulier.