Rioolservice in Dordrecht

Door jarenlange ervaring in de rioolservice in en om Dordrecht zijn we zeer gedreven in het oplossen van de meest voorkomende riool problemen. Folstra B.V. werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in riool verstoppingen, het reinigen van rioolsystemen, camera inspecties, stank detectie, reparaties en renovaties en we kunnen u adviseren op het gebied van riolering. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons bellen op het volgende nummer 010 - 600 11 78.

ontstoppingsdienst Dordrecht

Wanneer uw riool verstopt zit, wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar met onze ontstoppingsdienst. Of het nu gaat om een verstopt toilet, een verstopte gootsteen of een verstopte afvoer, wij werken in elk geval snel, efficiënt en hygiënisch.

Een rioolverstopping kan vele oorzaken hebben maar de meest voorkomende zijn:

  •  Vet en zeepresten, deze zorgen ervoor dat de afvoer langzaam dichtslibt. Zeker als er “koud” gewassen wordt.
  • Toiletpapier in grote proppen gebruiken.
  • Bladeren die via de regenpijp of afvoer in het riool terecht komen.
  • Tampons en dergelijke wat in het toilet wordt gegooid

Wat kunt u verwachten van onze rioolservice in Dordrecht

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en volledig uitgeruste servicewagens. Hierdoor kunnen wij alle soorten verstoppingen op een kwalitatief hoogwaardige manier verhelpen. Een verstopping komt nooit gelegen, dus staan wij 24/7 voor u klaar.

Ook voor herstelwerk- of renovatiewerkzaamheden aan uw riolering zijn wij bereikbaar. Onze professionals zoeken hierbij altijd naar een werkwijze die u zo min mogelijk hindert. Want u zit niet per se op ons te wachten, maar u wilt wel dat het goed gebeurt.

Voor inspectie en detectie van rioleringen gebruiken wij ons moderne apparatuur. Met rioolcamera’s kunnen wij zonder graafwerk uw riolering inspecteren en met zenders kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig alle leidingen detecteren. Zo brengen wij efficiënt problemen én oplossingen in kaart.

Bel ons voor het maken van een afspraak op 010 - 600 11 78 of vul het contactformulier in en wij bellen u dan zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.