Camera inspectie Dordrecht

Indien er een steeds terugkerende verstopping in Dordrecht optreedt in uw rioleringsstelsel, of er vermoedens bestaan dat uw riolering andere mankementen vertoont, dan is het bewijs hiervoor door onze rioolspecialisten in Dordrecht snel een eenvoudig te leveren. In Dordrecht en in de omgeving van Dordrecht maken wij gebruik van camera inspectie. Dit om bijvoorbeeld een rioollekkage op te sporen of de oorzaak van een vervelende rioollucht in huis op te sporen.

Inspectie met rioolcamera

Voor een rioolinspectie heeft Folstra B.V. de mogelijkheid om een rioolcamera in te zetten. Inspectie met een camera hoeft u geen onnodig sloop- en graafwerk aan uw leidingwerk te verrichten. Onze camera’s zijn uitgerust met opname mogelijkheden zodat het mankement kan worden vastgelegd. Na inspectie kan naar voren komen dat er een extra periodieke rioolreiniging moet worden uitgevoerd, of dat er een aanpassing dan wel vernieuwing noodzakelijk is. Indien herstel nodig is, dan wordt er door ons een vrijblijvend voorstel gedaan om op de lange termijn kosten en overlast te voorkomen.

Preventief onderhoud na camera inspectie in Dordrecht

Wanneer u het niet zo ver wilt laten komen dat een rioolcamera nodig is, kunnen wij eventuele rioolproblemen vroegtijdig signaleren en verhelpen. Afzettingen van kalk, vet en zeepresten zijn een veelvoorkomende oorzaak van een verstopping. Wij bezitten een machine waarmee wij het vuil losmaken en opzuigen, waardoor de kans op een opstopping aanzienlijk kleiner wordt.

Camera inspectie bij u in Dordrecht? Neem dan contact met ons op. Dit kan natuurlijk ook door te bellen: 010 - 600 11 78